
مصرف ماهی سبب کاهش کلسترول و تری گلیسرید خون و جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی و برخی از سرطان ها می شود.
ماهی دارای خواص ضد التهابی بوده و موجب درمان التهاب, کاهش سردردهای میگرنی و کاهش دردهای عضلانی, می شود .
مصرف ماهی و روغن ماهی برای بیماران دیابتی مفید است زیرا قند خون را افزایش نمی دهد.
مصرف ماهی و روغن ماهی سبب افزایش ظرفیت ذهنی می شود و اثرات سودمندی در پیشگیری از آلزایمر و تخفیف علائم آنها دارد.
مصرف ماهی موجب بهبود اشتها, خواب راحت و کمک به ترمیم حافظه کوتاه مدت در بیماران مبتلا به آلزایمر می شود.
شامل 5 صفحه فایل word قابل ویرایش

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-115145-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d9%be%db%8c%d8%a7%d9%85%d8%af%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c-%d9%85%d8%b5%d8%b1%d9%81-%d9%85/
- ۹۵/۰۹/۱۸