زومیت ایران

  • ۰
  • ۰
تحقیق

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه19

فهرست مطالب

فهرست مطالب

انواع سیب.. 1

ویژگی&zwnj های لازم برای فرآورش سیب.. 1

فیزیولوژی میوه.. 2

برداشت سیب.. 4

آب سیب و انواع آن.. 5

آب سیب صاف شده.. 5

آب سیب طبیعی.. 5

آب گیری از سیب به روش چلاندن.. 6

آب سیب مخلوط.. 6

گزینش نوع میوه.. 7

آسیا کردن سیب.. 7

فشردن و عصاره&zwnj گیری از سیب.. 9

موادی که آب سیب را کدر می&zwnj کنند.. 9

کاربرد آنزیم&zwnj های پکتیناز.. 12

عوامل موثر بر زلال&zwnj سازی آب سیب.. 13

گونه&zwnj های تیرگی آب سیب.. 14

تیرگی&zwnj های ناشی از نشاسته و دکسترین.. 14

تیرگی&zwnj های ناشی از تانن&zwnj ها در آب سیب.. 14

تیرگی&zwnj ناشی از صمغ&zwnj ها در آب سیب.. 15

صاف&zwnj سازی آب سیب.. 15

غلیظ&zwnj سازی آب سیب به روش تبخیر.. 15

سردسازی آب سیب.. 16

انواع آب سیب.. 16

شربت سیب چشمک&zwnj زن.. 16

آب سیب چشمک&zwnj زن.. 17

آب سیب شیرین.. 17

آب سیب خشک.. 17


انواع سیب

در ایالات متحده آمریکا، پنج نوع فرآورده اصلی از سیب تولید می&zwnj شود که شامل: آب سیب، سس سیب، کمپوت اسلایس، برگه سیب و سیب یخزده می&zwnj شود. آب سیب و سس سیب و کمپوت اسلایس آن بیش از فرآورده های دیگر آن تولید می&zwnj شود. مقدار تولید این فرآورده نیمی از کل تولیدات فرآیند شده را تشکیل می&zwnj دهد. مقداری از سیب تولید شده به مصرف سرکه، ژله، کره سیب، مینس میت و اسلایس تازه می&zwnj رسد. همچنین مقدار کمی نیز به مصرف تهیه شراب، اسانس، سیب کامل تنوری، حلقه سیب و نکتار تبدیل می&zwnj رسد.

در فرانسه و انگلیس نیز مقدار قابل توجهی از سیب به آب سیب تخمیر شده (سیدر) تبدیل می&zwnj شود. در آمریکا این نوع سیب مصرف ندارد. تقریباً تمام آب سیب مصرف شده در آمریکا به صورت تخمیر ناشده است.

ویژگی&zwnj های لازم برای فرآورش سیب کیفیت فرآورده&zwnj های صنایع تبدیلی سیب تحت تاثیر ویژگی&zwnj های رسیدگی، صدمه دیدگی، فساد، اندازه میوه، شکل، اندازه حفره&zwnj ای که بذر سیب در آن قرار می&zwnj گیرد، گرانش مخصوص، رنگ سیب، رنگ گوشت سیب، سفتی مواد



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-109340-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d9%81%d8%b1%d8%a2%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%b3%db%8c%d8%a8/
  • ۹۵/۰۷/۱۰
  • gfhnvn asdasd

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی