
لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه126
فهرست مطالب
2- هیأت نمایندگى محارب
از بنى جعدة بن کعب « رقادبن عمرو» نزد رسول خدا آمده
3- هیأت نمایندگى جعدة بن کعب
5- هیأت نمایندگى تغلب&rlm
1- هیأت نمایندگى ثعلبه
6- هیأت نمایندگى طیّى&rlm
7- هیأت نمایندگى مراد (42)
ضرورت مالکیت واقف، پیش از وقف&rlm
نکته&rlm اى که در این جا نباید از آن غفلت ورزید این است
پیدایش تشیع و تسنن از چه زمانی بوده است ؟
کلمة شیعه چهار بار در قرآن مجید در سوره های مریم آیه 69 و قصص آیه 15 و نیز قصص آیه 15 و صافات آیه 83، ذکر شده است، در سورة صافات حضرت حق ابراهیم خلیل را در روش و منش و اخلاق و عمل، و ایمان و عقیده، و جهاد و عبادت شیعه نوح شمرده است. و ان من شیعته لإبراهیم: و بی تردید ابراهیم از پیروان نوح بوده است.و نیز کلمة شیعه ده ها بار به نقل کتاب های معتبر تشیع و تسنن به زبان پیامبر در رابطه با اقتدا کنندگان به امیرالمؤمنین علیه السلام جاری شده است مانند: یا علی انت و شیعتک هم الفائزون.بنابراین طلوع شیعه از افق قرآن و روایات پیامبر بوده و امری صد در صد الهی است. پس از مرگ پیامبر که نگذاشتند خلافت و حکومت بر روح تشیع، و محور تعبد، و حقیقت علم، و نور بصیرت امیرالمؤمنین مستقر شود و درصد بالایی از توده عوام دنبال دیگران رفتند و به وسیله حکام و عالمان خریده شده از طرف حکام مکتبی را بر پایه احادیث صحیح و سقیم که در شش کتاب مشهورشان جمع آوری شده که بخشی از آنها در میزان حدیث شناسی مردود است و بنا نهادند و پس از آن که نزدیک یک قرن از وفات پیامبر گذشته بود به سبب بنای مکتب بر حدیث نام مکتب را مکتب سنت یا حدیث و پیروانش را اهل تسنن نامیدند، البته تدوین حدیث در شیعه طبق نقل کتاب های معتبر از زمان خود پیامبر صورت گرفت و تدوین حدیث در اهل سنت از زمان عمر بن عبد العزیز شروع شد. شیعه دین خود را از امامان معصوم و به ویژه امیرالمؤمنین علیه السلام که سی سال در کنار پیامبر بود و پیامبر از او تعبیر به باب مدینه علم خود کرد می ـ گیرد و اقتدایش به علی و امامان به دستور مستقیم خدا در قرآن و فرمان پیامبر است و اهل تسنن دین خود را از ابوحنیفه و شافعی و مالک و احمد حنبل می گیرد که هیچ کدامشان در عصر پیامبر نبودند بلکـه عالمانی بودند که از عصر حاکم عباسی, منصور دوانیقی به بعد به تدوین فقه و حدیث همت گماشتند.به همین سبب ما شیعة علوی و در حقیقت به عبارت دیگر با اقتدای به علی شیعة نبوی هستیم و اهل تسنن که برادران دینی ما می باشند و چهار فرقه اند به ناچار پیرو ابوحنیفه (حنفی) و پیرو شافعی (شافعی) و پیرو مالک (مالکی) و پیرو احمد حنبل (حنبلی) هستند.
هدایاى پیامبر(ص)
چند سؤال اساسى&rlm
با توجه به آنکه پیامبر و ائمه معصومین (ع) همانند سایرد و خود آنان مردم را تشویق به اهمیت دادن به مسائل اقتصادى مى&rlm کردند، چند سؤال در این جا مطرح مى&rlm شود:
پیامبر اسلام و اهل بیت او از چه طریقى نیازمندیهاى مادى خویش را تأمین مى&rlm کردند؟ آیا آنان صرفاً از بیت&rlm المال استفاده مى&rlm کردند؟
آیا فعالیت&rlm هاى اقتصادى از قبیل: کشاورزى، دامدارى و تجارت داشتند؟ کمکهاى مالى آنان به نیازمندان از چه طریقى تهیه مى&rlm شد؟
توضیح این که رسول گرامى اسلام (ع) و خاندان آن حضرت کمک&rlm هاى مالى فراوانى به فقرا، مستمندان، نیازمندان مى&rlm کردند. برده&rlm هایى را مى&rlm خریدند و در راه خدا آزاد مى&rlm کردند که در روایتى آمده است امیر مؤمنان (ع) هزار برده در راه خدا خرید و آزاد کرد

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-100629-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d9%be%d9%8a%d8%af%d8%a7%d9%8a%d8%b4-%d8%aa%d8%b4%d9%8a%d8%b9-%d9%88-%d8%aa%d8%b3%d9%86%d9%86-%d8%a7%d8%b2-%da%86/
- ۹۵/۰۶/۰۷